Προϊόντα Διατροφής Dukan ο συμμαχός σου στη Δίαιτα Dukan

Ανακαλύψτε πεντανόστιμα προϊόντα διατροφής που θα μας συνοδεύσουν στην δίαιτα Dukan και θα μας βοηθήσουν να χάσουμε κιλά χωρίς να πεινάσουμε. Ας κάνουμε την διατροφή μας νόστιμη για να καταφέρουμε να είμαστε συνεπείς στο διατροφικό της πρόγραμμα και να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Η λίστα με τα τρόφιμα που επιλέξαμε για την δίαιτα Dukan είναι από το Nature's House. Επισκεφτείτε το online κατάστημα Nature's House και ανακαλύψτε περισσότερα προϊόντα διατροφής για κάθε διατροφή που ακολουθείτε.

Βιο Αγρός Πίτουρο Βρώμης Ολικής αλέσεως

Βιολογικό πίτουρο βρώμης. Το πίτουρο βρώμης έχει πολλές ευεργετικές ιδιότητες για τον οργανισμό  μας. Βελτιώνει την καρδιακή υγεία, χαμηλώνει τα επίπεδα της χοληστερόλης, προλαμβάνει το διαβήτη και διευκολύνει την εντερική λειτουργία. 
Κατά τη χώνεψη το πίτουρο βρώμης αναμιγνύεται με άλλα φαγητά και οι φυτικές ίνες απορροφούν το νερό, ώστε δημιουργούν μια γέλη που γεμίζει το στομάχι και δημιουργούν αίσθηση κορεσμού. Χρησιμοποιείται συχνά σε όλες τις διατροφές για την απώλεια βάρους και χαμηλής χοληστερόλης. Το πίτουρο βρώμης βοηθά το πεπτικό σύστημα και συντελεί στην αποτοξίνωση του οργανισμού. Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του είναι ότι περιέχεται ως συστατικό για μούσλι ή στο ψωμί κατά τη διάρκεια του ψησίματος. Οι β-γλυκάνες που περιέχει συμβάλλουν στη διατήρηση των φυσιολογικών επιπέδων χοληστερόλης στο αίμα. Ανά μερίδα των 20g προϊόντος περιέχεται 1 g β-γλυκάνης. Τα ευεργετικά αποτελέσματα εξασφαλίζονται με ημερήσια πρόσληψη 3g δηλαδή με πρόσληψη 60g προϊόντος.
Προϊόντα Διατροφής Dukan που θα μας βοηθήσουν στο αδυνάτισμα
Απόκτησε το


Βιο Αγρός Πίτουρο Βρώμης

Βιολογικό πίτουρο βρώμης. Το πίτουρο βρώμης έχει πολλές ευεργετικές ιδιότητες για τον οργανισμό  μας. Βελτιώνει την καρδιακή υγεία, χαμηλώνει τα επίπεδα της χοληστερόλης, προλαμβάνει το διαβήτη και διευκολύνει την εντερική λειτουργία. 
Κατά τη χώνεψη το πίτουρο βρώμης αναμιγνύεται με άλλα φαγητά και οι φυτικές ίνες απορροφούν το νερό, ώστε δημιουργούν μια γέλη που γεμίζει το στομάχι και δημιουργούν αίσθηση κορεσμού. Χρησιμοποιείται συχνά σε όλες τις διατροφές για την απώλεια βάρους και χαμηλής χοληστερόλης. Το πίτουρο βρώμης βοηθά το πεπτικό σύστημα και συντελεί στην αποτοξίνωση του οργανισμού. Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του είναι ότι περιέχεται ως συστατικό για μούσλι ή στο ψωμί κατά τη διάρκεια του ψησίματος. Οι β-γλυκάνες που περιέχει συμβάλλουν στη διατήρηση των φυσιολογικών επιπέδων χοληστερόλης στο αίμα.Ανά μερίδα των 20g προϊόντος περιέχεται 1 g β-γλυκάνης. Τα ευεργετικά αποτελέσματα εξασφαλίζονται με ημερήσια πρόσληψη 3g δηλαδή με πρόσληψη 60g προϊόντος.
Προϊόντα Διατροφής Dukan που θα μας βοηθήσουν στο αδυνάτισμα
Απόκτησε το


Βιο Αγρός Πίτουρο Σιταριού

Βιολογικό πίτουρο σιταριού. Το πίτουρο παράγεται κατά την άλεση του σκληρού εξωτερικού στρώματος του σίτου, το οποίο αφαιρείται όταν ο σίτος μεταποιείται σε ραφιναρισμένο αλεύρι. Το πίτουρο σιταριού είναι ιδανικό για πρωινό με γάλα, τσάι η γιαούρτι. Επίσης στα γεύματα με σούπες. Χωρίς σάκχαρα, με χαμηλά κορεσμένα λιπαρά, υψηλή περιεκτικότητα σε εδώδιμες ίνες και πρωτεΐνες.
Προϊόντα Διατροφής Dukan που θα μας βοηθήσουν στο αδυνάτισμα
Απόκτησε το


ΣΟΥΠΕΣ

Λευκή, Miso σούπα στιγμής με tofu και κρεμμύδι. Βασισμένη σε παραδοσιακή Ιαπωνική συνταγή με πλούσια γεμάτη γεύση.

Το Miso είναι ένα είδος πάστας που αποτελεί παραδοσιακό στοιχείο της Ιαπωνικής διατροφής. Παράγεται από διαφορετικά είδη δημητριακών, αλλά κυρίως από σόγια η οποία έχει υποστεί ζύμωση μέσω μίας μοναδικής και παραδοσιακής ιαπωνικής κουλτούρας. Για τη ζύμωση χρησιμοποιείται ο μύκητας koji. Ο ιδρυτής της Clearspring έζησε στην Ιαπωνία για 18 χρόνια και έγινε ειδικός όσον αφορά την ποιότητα του miso. H Clearspring διαθέτει αυτή τη στιγμή τα υψηλότερης ποιότητας αυθεντικά και παραδοσιακά Ιαπωνικά miso. Όλα τα παραδοσιακά Ιαπωνικά miso παρασκευάζονται από βιολογικά συστατικά (ολόκληρα φασόλια σόγιας και σπόροι δημητριακών) σε συνδυασμό με koji, θαλασσινό αλάτι και νερό. Ωριμάζουν φυσικά σε κέδρινα βαρέλια, για πολλούς μήνες και σε θερμοκρασία περιβάλλοντος, όπου τα ένζυμα από το κότζι, σταδιακά διασπούν τα δημητριακά και τα φασόλια σόγιας σε πιο εύπεπτα αμινοξέα, λιπαρά οξέα και απλά σάκχαρα. Το miso που δημιουργείται από αυτή τη διαδικασία έχει πλούσια γεύση και μια αφθονία πεπτικών ενζύμων, καθιστώντας το μια εξαιρετική τροφή για την ενίσχυση της πέψης.

Προϊόντα Διατροφής Dukan που θα μας βοηθήσουν στο αδυνάτισμα
Απόκτησε το


ΑΛΙΕΥΜΑΤΑ

Ο λευκός μακρυπτέρυγος τόνος Alalunga, είναι γνωστός ως τονάκι Αλοννήσου. Είναι ένα από τα μικρότερα είδη τόνου και το κρέας του θεωρείται εύγευστο και πολύ υγιεινό. Από τη θάλασσα στο βαζάκι, ο λευκός τόνος Alelma θεωρείται από τα πιο εκλεκτά προϊόντα. Είναι παγκοσμίως γνωστός για τη γεύση του και χρησιμοποιείται από διάφορους chefs σε πολλές συνταγές. Μπορεί να απογειώσει την γεύση κάθε σαλάτας ενώ ακόμη και μόνος του μπορεί να γίνει ένας μοναδικός εκλεκτός μεζές.

Προϊόντα Διατροφής Dukan που θα μας βοηθήσουν στο αδυνάτισμα
Απόκτησε το


ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΑ ΦΡΟΥΤΑ

Βιολογικά Γκότζι μπέρι. Τα Goji berries (μούρα της ευτυχίας) καλλιεργούνται εδώ και πολλούς αιώνες στο Θιβέτ, στην Ινδία, Μογγολία και Κίνα. Πρόκειται για μικρούς μαλακούς καρπούς σε έντονο πορτοκαλοκόκκινο χρώμα, με γεύση παρόμοια με αυτή της σταφίδας, που τρώγονται ωμοί ή αποξηραμένοι. Δοκιμάστε τα goji berries σκέτα ή σε συνδυασμό με βρώμη, δημητριακά, γιαούρτι!
Προϊόντα Διατροφής Dukan που θα μας βοηθήσουν στο αδυνάτισμα
Απόκτησε το



Βιολογικά γκότζι μεγάλου μεγέθους. Το βασικό κριτήριο ποιότητας των γκότζι είναι το μέγεθος. Όσο μεγαλύτερος ο καρπός τόσο πιο υψηλή η θρεπτική τους αξία και πιο έντονη η γεύση τους. Τα goji berries της Greenbay είναι κατά 50% πιο μεγάλα και από την ανώτερη βαθμίδα μέτρησης! Ενδεικτικά, φτάνουν περίπου τα 160 berries ανά 50 γραμμάρια (!) Η γεύση τους είναι πιο γλυκιά και ευχάριστη, ενώ διατηρούν την κατάλληλη υγρασία και τη φυσική μαλακή υφή τους.Υπάρχουν 4 βαθμίδες μέτρησης (grades)  του μεγέθους του γκότζι:  “super”, “king”, “special”, και”grade A”. Η βαθμίδα υπολογίζεται μετρώντας τον αριθμό των καρπών ανά 50 γραμμάρια βάρους. Τα πιο μεγάλα και πιο ακριβά είναι τα super grade. Τα “Super” grade goji berries είναι 40% πιο ακριβά από τα αντίστοιχα του  «grade A». Super Grade: περίπου 240 berries ανά 50 γραμμάρια.Grade A: περίπου 480 berries ανά 50 γραμμάρια. Οι μεγαλύτεροι καρποί παράγονται από τα πιο ώριμες καλλιέργειες/φυτά. Όπως συμβαίνει και στα σταφύλια για να φτιαχτεί το κρασί, έτσι και στα γκότζι, όσο πιο ώριμο το φυτό τόσο πιο ποιοτικό και γευστικό.Τα βιολογικά γκότζι της Greenbay προέρχονται από την περιοχή Ningxia της βορειοδυτικής Κίνας, από όπου κατά κοινή ομολογία προέρχονται τα πιο ποιοτικά γκότζι.Οι καρποί Goji χρησιμοποιούνται εδώ και χιλιάδες χρόνια στο Θιβέτ και την Κίνα ως μαγειρικό συστατικό αλλά και για θεραπευτικούς σκοπούς. Ξεχωρίζουν ανάμεσα στα φρούτα, διότι περιέχουν όλα τα απαραίτητα αμινοξέα ενώ παράλληλα εμφανίζουν την υψηλότερη συγκέντρωση πρωτεΐνης σε σχέση με τα υπόλοιπα. Πλούσια σε βιταμίνη C, περιέχουν 21 ιχνοστοιχεία, και έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες. Περιέχουν 15 φορές περισσότερο σίδηρο σε σχέση με το σπανάκι, καθώς και ασβέστιο, ψευδάργυρο, σελήνιο και πολλά άλλα ιχνοστοιχεία.
Αυτό το καταπληκτικό μικρό superfruit έχει επίσης φυσική αντι-φλεγμονώδη, αντι-βακτηριακή και αντι-μυκητιακή δράση. Εμφανίζει ισχυρές αντιοξειδωτικές ιδιότητες και πολυσακχαρίτες που συμβάλλουν στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος. Απολαύστε τα Goji σκέτα ως ένα υγιεινό, θρεπτικό σνακ ή προσθέστε τα σε δημητριακά, γιαούρτι, smoothies, επιδόρπια, σαλάτες και σούπες.
Προϊόντα Διατροφής Dukan που θα μας βοηθήσουν στο αδυνάτισμα
Απόκτησε το

ΓΛΥΚΑΝΤΙΚΑ

Santiveri Στέβια Υγρή

Η Στέβια (βοτανικό όνομα Stevia rebaudiana) είναι είδος φυτού με προέλευση τη Βραζιλία και την Παραγουάη. Περιέχει μια ουσία η οποία ονομάζεται στεβιόζη ή στεβιόλη έχει πολλές φορές μεγαλύτερη γλυκαντική δύναμη από την ζάχαρη. Χρησιμοποιείται σε αρκετές χώρες ως εναλλακτική γλυκαντική ουσία από την ζάχαρη.Η γλυκιά γεύση των φύλλων της είναι γνωστή εδώ και αιώνες στους αυτόχθονες της Ν. Αμερικής που τη χρησιμοποιούν ως φυσικό γλυκαντικό. Τα τελευταία χρόνια το φυτό στέβια και τα γλυκαντικά που προέρχονται από τα φύλλα του τράβηξαν την προσοχή εξαιτίας της αυξημένης ζήτησης σε τρόφιμα χαμηλής περιεκτικότητας σε ζάχαρη και θερμίδες. Τα φύλλα του φυτού και τα γλυκαντικά που προέρχονται από αυτό έχουν πολλαπλάσια γλυκύτητα από τη ζάχαρη, δεν αποδίδουν ενέργεια (θερμίδες) και δεν περιέχουν υδατάνθρακες. Τα γλυκαντικά που προέρχονται από στέβια αποδίδουν μηδενικές θερμίδες και μπορούν να αποτελέσουν επιλογή για τους ανθρώπους που θέλουν να μειώσουν ή να διατηρήσουν το βάρος τους. Μελέτες έχουν δείξει ότι τα γλυκαντικά με λίγες ή μηδενικές θερμίδες μπορούν να συμβάλλουν στον έλεγχο του βάρους, αφού μειώνουν το θερμιδικό περιεχόμενο της δίαιτας και διατηρούν την ευχαρίστηση στο διαιτολόγιο βοηθώντας τους ανθρώπους να μείνουν πιστοί στη δίαιτά τους για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Τα γλυκαντικά από στέβια δεν περιέχουν υδατάνθρακες και δεν επηρεάζουν τη γλυκόζη στο αίμα.
Προϊόντα Διατροφής Dukan που θα μας βοηθήσουν στο αδυνάτισμα
Απόκτησε το


Η στέβια είναι μικροσκοπικός θάμνος με την ονομασία Stevia Rebaudiana.Η άχνη στέβιας είναι κατάλληλη για μαγειρική και ζαχαροπλαστική και υπόσχεται να δώσει μία γλυκιά νότα σε όλες τις δημιουργίες σας.

Προϊόντα Διατροφής Dukan που θα μας βοηθήσουν στο αδυνάτισμα
Απόκτησε το


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια