Η Δίαιτα του Μήλου των 3 ημερών του Edgar Cayce

Η Δίαιτα του μήλου είναι μια αποτελεσματική δίαιτα αποτοξίνωσης του Edgar Cayce. Η δίαιτα με μήλο στηρίζεται στην κατανάλωση μήλων για τρεις ημέρες και βοηθάει τον οργανισμό μας να αποτοξινωθεί από τις τοξίνες και ενισχύει την ενέργεια και τη ζωτικότητα μας. Το βράδυ της τρίτης νύχτας πίνουμε δυο κουταλάκια ελαιόλαδο που βοηθάει στην αποτοξίνωση του συκωτιού και στην απομάκρυνση των τοξινών. 
Ο Edgar Cayce είναι γνωστός ως ο πατέρας της Ολιστικής Ιατρικής και η δίαιτα με μήλο θεωρείται ως η καλύτερη θεραπεία για την αποτοξίνωση του σώματος. 
Η δίαιτα παρέχει όχι μόνο τα οφέλη από το μηλικό οξύ που βοηθούν στην απώλεια βάρους, αλλά και λόγω της πλούσιας περιεκτικότητας φυτικών ινών και πηκτίνης ενισχύουν την καλή λειτουργία του εντέρου. Αν κατά τη διάρκεια της δίαιτας αισθανθούμε ατονία οφείλεται στο γεγονός ότι οι τοξίνες απελευθερώνονται και καθαρίζει ο οργανισμός μας.
Η ενεργοποίηση του καφέ λίπους μπορεί να μας βοηθήσει αποτελεσματικά στη βελτίωση της μεταβολικής μας υγείας και στην απώλεια βάρους. Για να ενεργοποιήσουμε το καφέ λίπος οι ερευνητές βάση ερευνών κατέληξαν σε μερικούς τρόπους που θα μας βοηθήσουν να το ενεργοποιήσουμε.
Η φλούδα του μήλου περιέχει μια φυσική ουσία το ουρσολικό οξύ το οποίο αυξάνει τα επίπεδα του καφέ λίπους, βοηθάει στην καταπολέμηση της παχυσαρκίας και αυξάνει την μυϊκή μάζα.

Διάρκεια: 3 ημέρες
Απώλεια: μέχρι και 3 κιλά

Η Δίαιτα του Μήλου των 3 ημερών του Edgar Cayce

Διατροφικό Πρόγραμμα

1η Ημέρα έως 3η Ημέρα
Κατά τη διάρκεια της ημέρας καταναλώνουμε όποιο είδος μήλου θέλουμε και σε όση ποσότητα θέλουμε.

Το βράδυ της τρίτης νύχτας καταναλώνουμε 2 κουταλάκια ελαιόλαδο.

ΚΑΝΟΝΕΣ ΔΙΑΙΤΑΣ

- Καταναλώνουμε καθημερινά τουλάχιστον 2 λίτρα νερό και ροφήματα βοτάνων. Συνιστάται να καταναλώνουμε 2 κούπες νερό 30 λεπτά πριν από κάθε γεύμα ή σνακ και όποτε νιώθουμε το αίσθημα της πείνας.
- Μετά το ξύπνημα συνιστάται να καταναλώνουμε χλιαρό νερό με λεμόνι.
- Μπάνιο με άλατα: Στο τέλος της ημέρας κάνουμε ένα μπάνιο με άλατα epsom ή με φυσικό θαλασσινό αλάτι για αποτοξίνωση και χαλάρωση.

Συντήρηση
Την επόμενη μέρα της δίαιτας μπορούμε να ακολουθήσουμε ένα διατροφικό πρόγραμμα που θα περιλαμβάνει σούπες, σαλάτες, φρούτα, λαχανικά και ροφήματα πλούσια σε βιταμίνες και αμινοξέα. Τις επόμενες ημέρες ακολουθούμε ένα διατροφικό πρόγραμμα σύμφωνα με το βασικό μεταβολικό μας ρυθμό (BMR) ανάλογα με τα κιλά στα οποία θέλουμε να συντηρηθούμε.

Επιτρέπεται

Ροφήματα
- Ροφήματα βοτάνων
- Νερό Καρύδας
- Κεφίρ Νερού
- Κομπούχα

Λιπαρά
Το βράδυ της τρίτης νύχτας καταναλώνουμε 2 κουταλάκια ελαιόλαδο.

Γλυκαντικά
- Στέβια


Δεν Επιτρέπεται

Ροφήματα
- Αναψυκτικά (διαίτης ή μη)
- Αλκοόλ
- Καφές
- Κακάο
- Χαρούπι

Γλυκαντικά
- Τεχνητά γλυκαντικά
- Ζάχαρη
- Μέλι




Μετά το τέλος της δίαιτας ακολουθούμε ένα ισορροπημένο και υγιεινό διατροφικό πρόγραμμα.
Η Δίαιτα αυτή απευθύνεται σε ενήλικες.
Πριν ξεκινήσουμε δίαιτα θα πρέπει να συμβουλευτούμε το γιατρό μας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια